Föräldrakooperativet Rödhaken

Lediga tjänster, lediga platser

Kontakta oss om du har några frågor!

Lediga tjänster

Vi söker en förskollärare/ barnskötare som vill vara en del av vår personalgrupp.
Vi söker dig som är väl insatt i förskolans styrdokument, samt kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med både kollegor och barn. Du har goda IT-kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vi söker dig som med god pedagogisk förmåga förmedlar värme, närhet och trygghet till barnen. Du har god samarbetsförmåga och vill arbeta tillsamans med dina kollegor och föräldrar för att skapa en god atmosfär samt för att nå våra mål på förskolan.
Du är välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du berättar om dig själv, dina erfarenheter och vad som gör att du vill arbeta i förskolan.

Vi ser fram emot din ansökan!
Varmt välkommen till Rödhaken!

Övrigt:
Tjänsten är heltid/deltid eller enligt överenskommelse.

Tyvärr har vi inga lediga platser till ert barn hösten 2021!
Ni söker plats via kommunens hemsida. Vill ni komma i kontakt med personalen angående vår barnkö är ni välkomna att ringa: 035-10 23 29

Skicka in din ansökan här!

Har du några frågor?

Kontakta oss här!