Föräldrakooperativet Rödhaken

Kontakta oss om du har några frågor!

Vill du jobba på en liten förskola med stor möjlighet att påverka verksamheten?
Vi söker en förskollärare eller liknande till Rödhakens förskola.

Rödhakens förskola är en fristående förskola som drivs som föräldrakooperativ och har en verksamhet med 20 barn i åldrarna 1-5 år. Den föräldrkooperativa formen gör att vi har bra kontakt med engagerade föräldrar och vi har mycket stor möjlighet att påverka hur förskolan  och verksamheten drivs och utvecklas. Vi erbjuder en hög personaltäthet i barngruppen vilket ger trygghet och kontinuitet.

Vi söker dig som vill vara en medskapande pedagog och som tillsammans med oss vill utveckla och utforma verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du skall tillsammans med dina kolegor ansvara för planering, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Har förskollärarexamen eller liknande utbildning.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Du är välkommen att skicka in dina ansökshandlingar innehållande CV och personligt brev där du berättar om dig själv, dina erfarenheter och vad som gör att du vill arbeta som förskollärare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.
Tjänstgöringsgraden är 50%-100%
Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren, helst senast januari 2020.
Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Anna-Maria Thoresson tel. 073 211 10 19 eller annamaria@rodhakensforskola.se
Beställ gärna redan idag ett utdrag ur belastningsregistret då det brukar ta två veckor att få det hemskickat.

Skicka in din ansökan här!

Har du några frågor?

Kontakta oss här!